En ”nära TV-upplevelse” för KA Translation!

Eftersom jag gillar att skriva är hela den här blogg-grejen superkul, tycker jag. Men på nåt sätt känns det som om det inte är en jäkel som läser …

Så kom det ett mail! Från TV! En kvinna som jobbar som redaktör och researcher på TV-programmet I love språk har läst bloggen och vill veta mer om översättning och ny teknik. Efter ett telefonsamtal meddelar hon att hon tänker skicka ett TV-team till mitt lilla kontor i Katrineholm. Jösses, så spännande, tänker jag.

Sen kommer ett mail till! Tyvärr har de inte tid att komma till Katrineholm, eftersom deras schema var tightare än vad hon trott från början. Hon beklagar, eftersom hon tror att det hade varit bra. Jag också, det hade väl varit kul?! Trist, men så är det här i världen ibland. Och jag är glad att jag inte gick runt och pratade om detta med en massa andra, nu när det inte blev nåt. (Fast hon skulle kanske höra av sig igen …) Och dessutom fick jag ju ändan ur vagnen och har både städat och julpyntat mitt kontor! Minsann!

Kommentera

Your email address will not be published.