Balansgång vs Bohem drömmar

Rörigt.

Så känns det ibland när jag försöker styra upp mig själv och saker runt omkring. Jag får helt enkelt för mig att jag inte har något behov av struktur och att allt bara blir jättebra ändå. Det slutar ju såklart med att allt blir en enda röra!

Jag skulle hemskt gärna vilja leva som den kreativa bohem-myten; dag för dag och inga problem, en sliten men snygg sammetsjacka över axlarna och idéer som blir visuella mästerverk bara av sig själva. Jag hade verkligen önskat att det funkade för mig, fast tyvärr bidrar det mer till blockeringar och lathet än kreativ frihet.

Jag vet ju att det som fungerar bäst också får mig att må bäst. Struktur. Rutin. Balans. Även om det kan låta super tråkigt så hjälper det mig att vara som mest kreativ. När allt runt omkring känns bra och i ordning, blir det jag gör som bäst. Å andra sidan kan jag ju ha sammetsjackan på mig ändå…

Oscar Wilde iförd en fantastisk sammetskavaj:

http://thedreamstress.com/category/rate-the-dress/page/12/

Kommentera

Your email address will not be published.