Energi, vart tog du vägen?

Det här kommer bli ett inlägg om yoga, promenader och vitaminer, så håll i er.

Januari har för mig alltid varit den månad då man måste kämpa som mest för att hålla sig igång. Det är ingen större skillnad på England och Sverige under denna hemska månad, grått, regn och isigt. Till och med ljuset känns fel i ögonen.

Men vad ska man göra då? Jag har provat att gå i ide, att sova bort tröttheten och hoppas att ljuset och energin infinner sig som genom ett trollslag. Det funkar absolut inte, man blir helt enkelt bara ännu tröttare. Så just nu testar jag en blandning av vitamin-shots, bild och musik terapi (mycket 1920-tals konstruktivism och indiepop), yoga-andning, gå omkring i snön och att stirra in i gula lampor. Har bestämt mig för att ge det en vecka , återkommer med det vetenskapliga resultatet snarast.

Vill ni delta i min övning lyssna på det här:

Daniel Adams-Ray -Svart. Vitt och allt däremellan

och kolla på det här:

http://www.abstract-art.com/abstraction/l2_grnfthrs_fldr/g029b_kandinsky_tr_ln.html

Kommentera

Your email address will not be published.