Gott Nytt Blogg-År!

Hej alla Okeli besökare,

Mitt namn är Anna-Maria och jag är ny gästbloggare för  2011. I vanliga fall bloggar jag på http://annamariamakes.blogspot.com/ där jag vill inspirera läsare inom design, konst,

mode och illustration. På Okeli-bloggen kommer jag även ta upp ämnen som rör frilansande  och företagande, från min egen synvinkel.

Jag är utbildad Art Director och Illustratör på London College of Communication, University of the Arts London. Till för ungeför 4 månader sedan bodde och studerade  jag i London. Jag har varit frilans i lite över ett år och egen företagare i ungefär 3 månader. Så eftersom allt är relativt nytt för mig, lär jag mig nya saker varje dag och precis så tycker jag det ska vara!

Om ni har några frågor hör gärna av er till mig.

Gott Nytt 2011!

Anna-Maria

Lite av vad jag pysslar med

Kommentera

Your email address will not be published.