Teknikens under

Jo, jag hajar. Det är tekniskt möjligt att hitta en lösning på den här serverrelaterade frågeställningen. Jag är inte idiot. Det går en sladd här och en sladd där. Ettor och nollor. Servern är ett monster och sladdarna är en enda härva. Jag tror att jag hallucinerar. Hjälp mig Gud. Varför skapade du människan om han inte förstår meningen med sladdnystanet. Chefen skriker. Användarna gråter. Juridiskt sett närmar vi oss en återvändsgränd. Skatteverket jagar oss i hasorna. Reinfeldt hycklar på TV (om han verkligen vore företagsvänlig borde han sluta gå på bidrag, det vill säga vara statsminister och skaffa sig ett riktigt jobb inom företagsvärlden istället, föreslagsvis städare, det kanske han har tillräcklig kompetens för). Medan jag skriver detta ringer det från Telia. Fiberlinan har kapats av Jordanska terrorister. Ett UFO närmar sig jorden ser jag genom rutan. Välkommen till kommersen.

Kommentera

Your email address will not be published.